Antena Căutare

VIDEO: Ferrari P 4/5 Competizione, pe circuit

P 4/5 Competizione lasa balta V12-le lui Enzo si ia motorul lui F430 Scuderia, pentru mai multa agilitate. Vezi cum este strunit bolidul de Fabrizio Giovanardi pe circuitul din Torino!

Toata lumea s-a gandit cu mare caldura la rudele americanului James Glickenhaus, in 2006, cand Ferrari accepta sa-i construiasca un supercar unicat, denumit P4/5, si desenat de Pininfarina.

Ca si cum look-ul fioros nu ar fi fost de-ajuns, masina era bazata pe legendarul Ferrari Enzo, ceea ce nu garanta doar senzatii maxime la volan, ci dovedea un lucru destul de frustrant: antunci cand italienii au promis doar 399 de exemplare de Enzo, cu siguranta isi tineau degetele incrucisate la spate. Timpul a trecut, iar domnul Glickenhaus s-a plictisit destul de repede de jucaria lui.

Tocmai cand toata lumea uitase de P4/5 si formele lui extravagante, americanul a anuntat varianta racing a modelului, care incearca sa transforme distractia copilareasca, in performanta adevarata.

Dupa ce si-a tinut la curent fanii de pe Facebook, in legatura cu evolutia supercarului sau, Glickenhaus l-a lasat pe mainile pilotului Fabrizio Giovanardi, pentru cateva ture de circuit, spre bucuria tuturor. Un singur detaliu: P 4/5 Competizione lasa balta V12-le lui Enzo si ia motorul lui F430 Scuderia, pentru mai multa agilitate.

Sursa: Top Gear

Presa franceza: Monovolumul Dacia va costa 13.000 de euro si va sosi in 2012!... De azi, boicot in benzinarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x