Antena Căutare

VIDEO! Mai multe Drumuri Nationale, NEASFALTATE: 270 de kilometri de pamant si pietris

Kilometri intregi de drumuri nationale in acte, pentru care platim taxe, n-au vazut vreodata un strop de asfalt. Unele portiuni sunt doar din pamant, iar, pe altele, buldozerele au aruncat pietris la intamplare. In timp ce soferii isi pun masinile la grea incercare, oficialii de la Bucuresti spun ca nu au bani pentru astfel de investitii.

Si mai absurd e ca, pe langa reparatii, soferii trebuie sa plateasca si rovinieta pentru a circula pe aceasta poteca. Doar, oficial, e drum national.

2 N Bogza - Jitia, judetul Vrancea

Soferii se inchina inainte de a pleca la drum. Pentru ca, atunci cand te aventurezi pe aici, numai Cel de Sus te poate ajuta. Pare un loc uitat de lume. Intr-o situatie similara sunt aproape 40 de sectoare de drumuri din mai multe zone ale tarii. Cele mai multe din Dolj, Vrancea, Iasi si Arges. Isi merita supranumele de cosmaruri pentru soferi.

Anul trecut, statul a incasat aproape 200 de milioane de euro din rovinieta. Pentru toate drumurile neasfaltate, investitia ar ajunge la 230 de milioane de euro. O suma de trei ori mai mare decat a alocat CNADNR anul acesta pentru intretinerea intregii retele de drumuri si autostrazi. Practic suntem condamnati sa ramanem si in 2012 cu ulite in loc de drumuri nationale. Daca am pune unul langa altul toate sectoarele de drum national care nu au fost asfaltate niciodata, vom avea fix distanta de la Bucuresti la Mangalia. 270 de kilometri de pamant si pietris.



Foto: Intact Images

FOTO! Soferii nepriceputi si-au reparat singuri masinile. Vezi in ce le-au transformat!... Subaru BRZ: Tokio Drift...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x