Antena Căutare

VIDEO! Noul Chrysler 300!

Americanii vor sa se asigure ca am inteles toti cum sta treaba cu noul 300. Pentru asta, trebuie sa-l vedem in miscare, cred ei.

Noul Chrysler 300 reprezinta o mare bucurie pentru noi toti, din doua motive. In primul rand, ne-ar fi parut rau sa dispara concurenta americana din clasa mare, iar sedanul celor de la Chrysler era cam singurul care avea ceva de spus. In al doilea rand, cea mai mare binefacere pe care ne-o face noul model este acea ca ne scapa de vechiul si prafuitul 300C. Nu stim de ce, dar pe cat de mult ne surprinsese cand a aparut, pe atat de tare ajunsese sa ne plictiseasca spre sfarsitul vietii sale. Despre morti, numai de bine.

Filmuletul oficial pe care americanii vor sa-l vedem, are rolul de a ne convinge ca 300 merita sa fie nu doar luat in seama, ci chiar preferat. Unghiurile drepte nu au disparut, dar aspectul general a fost usor imblanzit. Americanii vor aprecia cu siguranta interiorul generos, echipat cu scaune incalzite si plafon panoramic, pe cand noi, europenii, vom stramba din nas la V6-le Pentastar de 292 CP, pentru a saliva ingrozitor de tare la V8-ul HEMI de 5,7 litri si 360 CP. Ceva frisoane, teutonilor?

Citeste si topgear.ro

VIDEO! Soferii continua "protestul cu monede" la benzinarii... Toyota Prius 2001 testata acum: aceleasi rezultate ca in urma cu 10 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x