Antena Căutare

VIDEO! Ofensiva soferilor - Firmele de ridicari auto au zilele numarate

Zilele firmelor care ridica masini parcate neregulamentar sunt numarate. Din ce in ce mai multi soferi care s-au trezit brusc pietoni le dau in judecata si castiga proces dupa proces. Avocatii lor au reusit sa demonstreze ca autoturismele sunt ridicate ilegal.


In Bucuresti, aceste firme aduna cel putin 100 de masini parcate neregulamentar pe zi, iar oamenii platesc in 550 si 800 de lei pentru a-si recupera autoturismul. "Hingherii" de masini nu actioneaza doar in Capitala. Pe 23 februarie, la Timisoara, societatea locala a ridicat o masina cu tot cu un copil inauntru. Abia cand au ajuns cu ea la marginea orasului si-au dat seama de gafa.

"Poate ca acea parcare nu este regulamentara, dar daca masina respectiva nu impedica circulatia, nu se poate aplica sanctiunea de ridicare a masinii", a precizat Gheorghe Piperea, avocat.

Cu tot mai multe procese pierdute si de frica sa nu scape din mana o afacere profitabila, primariile de sector ocolesc Codul Rutier. Acum, firmele pot ridica masini fara asistenta politistilor. Asfel, nu mai sunt emise procese verbale, iar avocatii nu mai au ce contesta in instanta.

In aceste conditii, 600 de pagubiti au trimis deja o petitie primarului Oprescu. Acum, acestia asteapta un raspuns.



VIDEO! Bucuresti: S-a deschis primul hotel pentru anvelope... VIDEO! Zile numarate pentru firmele de ridicari auto?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x