VIDEO! Prima Dacie HYBRID: Duster Electricway 4WD

Avem prima masina hibrid suta la suta romaneasca! E drept, e doar un prototip, dar unul care functioneaza perfect. Duster-ul Grand Hamster Electricway 4WD a fost prezentat in premiera de studentii de la Facultatea de Mecanica si Inginerie de la Universitatea din Pitesti.

Dacia Duster Grand Hamster Electricway este un hybrid paralel cu tractiune integrala electrica. Motorul termic, ce functioneaza si ca alternator pentru incarcarea bateriilor de tip litium-litium, de 205 Volti tensiune nominala si o putere de 12.5 kWh , este dieselul de 1.5 dCi. Iar agregatul electric si acumulatorii sunt amplasati in spate si in portbagaj, in dauna spatiului pentru bagaje.

Impreuna, cele doua motoare furnizeaza Duster-ului o putere maxima de 150 CP.

Autonomia in mod electric a Duster-ului hybrid este de 50-80 de kilometri, in functie de modul de utilizare, iar viteza maxima, de 60 km/h. La o priza normala, bateriile se incarca in 6-8 ore.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri