Antena Căutare

VIDEO! Rally pe zapada si gheata, la Cavnic

Pentru majoritatea soferilor, un drum acoperit cu zapada si gheata reprezinta un adevarat cosmar. Pentru pasionatii de off-road, este raiul pe pamant. Peste 30 de pasionati ai curselor pe teren accidentat si-au dat intalnire la Cavnic, unde a avut loc prima editie a "Raliului Zapezii".

Multa adrenalina, multa zapada si sute de cai putere. Pentru cei peste 30 de participanti, acestea au reprezentat ingredientele pentru o zi de weekend perfecta.

Majoritatea celor care au participat la prima editie a "Raliului Zapezii" sunt piloti de off-road experimentati. De aceea, toti au reusit sa ajunga la final cu masinile intregi.

La startul competitiei s-au regasit marci consacrate in lumea masinilor de teren, dar si un Trabant. Acesta a fost modificat special de catre proprietarul sau pentru cursele pe teren accidentat.

Toti participantii s-au straduit sa obtina un timp cat mai bun, insa la final aproape ca nici nu a mai contat clasamentul. Cele mai valoroase premii, un berbecut la protap si gulas, au fost impartite tuturor.

FOTO! Audi A6 Hybrid 2012, fotografiat pentru prima oara pe un drum public... BMW: "i", de la electric!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x