Antena Căutare

VIDEO! Romanii vor masini noi

Piata auto a virat spre masinile noi dupa ce taxa de prima inmatriculare s-a majorat cu 50%. In februarie anul acesta, vanzarile au crescut cu 20% fata de februarie 2010, iar numarul masinilor vechi inmatriculate luna trecuta a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii doi ani.

Numai noua mii de masini vechi s-au inmatriculat in februarie. De aproape cinci ori mai putine decat in decembrie, cand taxa de inmatriculare era la jumatate fata de acum.

Din februarie, nu mai e rentabil sa cumperi un Volkswagen Passat, euro trei, produs in 2004, cu opt mii de euro. Pentru ca noua taxa de inmatriculare a crescut la 5.800 de euro. Cu acest buget poti sa cumperi o masina noua.

Asa au gandit probabil romanii care au inmatriculat peste 3.200 de masini noi in februarie, cu 22 de procente mai multe decat in aceeasi luna a anului trecut.

Programul care va aduce vanzari mai mari de masini incepe miercuri. Dealerii se bat deja in oferte. Vand masini la preturi cu trei-patru mii de euro mai mici decat in mod normal, ofera casco gratuit un an de zile sau dau mai multe vouchere clientilor.

Concept electric: Pininfarina Blue Car... Drive Test: Honda Jazz facelift - Spatiu enorm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x