Antena Căutare

VIDEO SOCANT! Campanie pentru prevenirea accidentelor, cu imagini surprinse de camerele de supraveghere

Pe site-ul Departamentului pentru Transport din Florida a aparut un videoclip care se doreste parte a unei campanii agresive pentru reducerea numarului de accidente care au loc in acest stat american, cel mai ridicat de pe intreg teritoriul SUA.

Decizia oficialitatilor locale de a comanda videoclipul realizat pe baza inregistrarilor unor accidente reale, surprinse de camerele de supraveghere din Tampa Bay, considerat cel mai periculos din punct de vedere al securitatii pietonilor, are sustinatori, dar si opozanti.

Initiativa apartine unui politician local, republicanul Irv Slossberg, a carui fiica, Dori, si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs in 1996, politicianul fiind de parere, conform Daily Mail, ca este nevoie de "o campanie agresiva si sugestiva" pentru ca participantii la trafic si pietonii, deopotriva, sa constientizeze pericolul la care se expun.

In replica, un alt politician local, senatorul Mike Fassano a anuntat ca videoclipul ar trebui interzis, pentru ca rudele persoanelor ucise in accidentele surprinse sa nu fie obligate sa retraiasca pierderea cuiva drag.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

SPECIAL! De la Kadett, la Astra: 75 de ani de istorie Opel in lumea compactelor... Cinci usi: Audi A1 Sportback...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x