Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum ia nastere un Audi Clubsport Quattro!

Daca nu te-ai saturat sa te tot uiti la pozele cu dezmatatul asta alb, atunci avem o veste buna pentru tine: a apararut si un video, cu procesul de creatie al mini compactei de 500 de cai. Singura parte proasta este ca nu il vezi in miscare, dar garantam ca video-ul de (doar) 3 minute si 16 secunde nu te va plictisi deloc.

Am aflat (tardiv, insa) ca in perioada de desfasurare a targului din Austria (1-4 iunie), baietii de la Need For Speed World au pus la dispozitia jucatorilor un test drive virtual cu Audi Clubsport Quattro. Contra cost, desigur.

Daca te joci NFS World, stai pe faza, caci avem banuiala (e doar o banuiala) ca vei mai avea ocazia sa te mai dai cu el in viitor. Pana atunci, arunca o privire peste clipul de mai jos.





sursa: Top Gear

Test: Citroen DS4 - o surpriza placuta de la Citroen... Primul VIDEO cu Duster-ul de 850 CP!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x