Antena Căutare

VIDEO! Zile numarate pentru firmele de ridicari auto?

Zilele firmelor care ridica masini parcate neregulamentar sunt numarate. Din ce in ce mai multi soferi care s-au trezit brusc pietoni le dau in judecata si castiga proces dupa proces. Avocatii lor au reusit sa demonstreze ca autoturismele sunt ridicate ilegal.



Ca Valentin sunt multi. In Bucuresti, firmele de ridicari auto aduna in fiecare zi cel putin 100 de masini parcate neregulamentar. Oamenii platesc intre 550 si 830 de lei ca sa-si ia autoturismul inapoi.

Iar Capitala nu e singurul oras din tara in care hingherii de masini fac legea pe bulevarde. Pe 23 februarie, la Timisoara, societatea locala a ridicat o masina, cu tot cu un copil inauntru. Abia cand a ajuns cu ea la marginea orasului si-a dat seama de gafa. La sfarsitul anului trecut, in Brasov, firma locala a ridicat pe platforma o masina cu tot cu sofer. Acesta a incercat sa plateasca amenda, insa angajatii firmei l-au refuzat.

Avocatii care au inceput procese impotriva firmelor de ridicari masini sunt convinsi ca acestea vor avea soarta celor care instalau radare prin satele din tara. Adica, vor fi inchise in momentul in care, din cauza proceselor pierdute, vor trebui sa dea soferilor banii inapoi.

VIDEO! Ofensiva soferilor - Firmele de ridicari auto au zilele numarate... Test comparativ: BMW X1 vs. Infiniti EX...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x