Antena Căutare

VIRAL: Cum reactioneaza nemtii cand afla ca cel mai bun motor al anului 2013 este american

Calitatea nemteasca a fost intotdeauna recunoscuta la nivelul intregului mapamond. Cu toate acestea, competitia e mare atunci cand vine vorba de performanta si de branduri care mai de care mai populare. In domeniul auto, batalia suprema se da intre nemti si americani!

Germanii care au vizitat Salonul Auto de la Frankfurt au fost de-a dreptul socati la aflarea vestii ca americanii de la Ford au realizat cel mai bun motor din lume in 2013.

Intr-un video devenit deja viral, postat pe YouTube chiar de compania americana, reactiile variaza de la soc la dezgust atunci cand se constata ca motorul Ford EcoBoost a fost desemnat Motorul International al Anului, scrie Daily News.

Mandria nemtilor in ceea ce priveste motoarele puternice si fiabile ii determina chiar si pe oamenii de rand sa nu accepte aceasta "infrangere" in fata principalilor rivali, americanii.

Replici precum "Nimic nu bate calitatea germana" sau "Este imposibil!" au fost frecvente atunci cand nemtilor li s-a confirmat faptul ca raspunsul la intrebarea "Care este cel mai bun motor al anului 2013?" nu este "un motor german", ci "un motor american".

Constructorul de automobile Ford a luat premiul cel mare la concursului International Engine of the Year Awards. Distinctia a fost acordata pentru propulsorul de 1.0 litri Ecoboost.

Clipul cu reactiile germanilor trebuie vizionat!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hartile de pe noile iPhone-uri, spaima soferilor... Succes pentru brandul autohton! Dacia Duster a obtinut premiul juriului la Caravan Club Awards 2014...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x