Antena Căutare

Viziune frantuzeasca pentru Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia are mai multe calitati, iar una dintre acestea este aspectul. Masina arata foarte bine si are niste forme conturate intr-un mod unic, iar privirea ta se plimba cu placere pe intreaga suprafata a caroseriei. Pentru mai multi dintre noi, Ferrari 458 Italia este unul dintre cele mai frumoase masini din istoria companiei. Ceea ce o face deosebita este faptul ca oamenii de la Ferrari sustin ca atentia a fost indreptata mai intai catre functii, in special catre cele aerodinamice, iar apoi s-a dat importanta formelor.



De exemplu, in urma cu mai multe zile, ai vazut aici o propunere de tuning cu niste crom pentru un 458 Italia negru. Este foarte usor sa perturbi formele unui astfel de exemplar, daca se face uz intens de elemente care nu-si au rostul. Cu toate acestea, Oliver Demangel, un designer francez si artist 3D care locuieste in Londra a pregatit trei propuneri pentru a-i schimba aspectul lui Ferrari 458 Italia.

Citeste tot articolul in Top Gear

FOTO: Top Gear

Dacia ataca Marea Britanie cu Duster si Sandero facute in India... Inginerii Audi pregatesc varianta decapotabila a modelului RS5...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x