Antena Căutare

Volan de BMW M3 GT, pentru gamer-ii pasionati de cursele cu masini

Fanatec, unul dintre marii producatori de accesorii pentru jocurile video, a lucrat indeaproape cu BMW pentru a dezvolta o replica a volanului modelului BMW M3 GT, care ofera jucatorilor senzatia ca piloteaza o masina de curse reala.

Volanul de jucarie aproape identic cu originalul este realizat integral din metal si acoperit cu piele Alcantara, pentru a conferi o senzatie la atingere cat mai reala si a conferi o priza excelenta cand se vireaza in timpul jocului.

In total, acesta dispune de11 butoane, pentru reglaje detaliate, afisaje LED si doua padele pentru schimbarea vitezelor configurabile independent. Totodata, volanul include si doua mici joystickuri pentru navigare prin meniurile jocurilor. Iar cei care vor ceva mai mult, pot face uz de vibratiile volanului si ale pedalelor (force feedback), ceea ce inseamna ca jucatorii pot simti orice denivelare a circuitului virtual.

Mai mult, gadget-ul a fost dezvoltat sub indrumarea pilotului oficial BMW Dirk Adorf (Germania) care s-a asigurat ca similitudinile volanului cu originalul sa nu se opreasca la aspect. Adorf a luat startul in numeroase curse la volanul unui BMW M3 GT, care a inregistrat un mare succes sub precedenta sa denumire, BMW M3 GT2. Specialistul buclei Nordschleife de la Nürburgring si-a folosit intreaga experienta cand a colaborat cu dezvoltatorii de la Fanatec pentru a garanta ca volanul este cat se poate de real.

Replica volanului de la BMW M3 GT este compatibila cu PC-urile si consolele PlayStation® 3, precum si cu toate sistemele de accesorii Fanatec.

Vitezomanii, la mare cautare: Politia Rutiera a scos toate radarele pe sosea!... Noua Mazda6 vine in Romania. Vezi la ce preturi e comercializata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x