Căutare Live

Zi de zi, milioane de șoferi se expun... morții! Secretul despre volanul mașinii pe care puțini îl cunosc!

Volanul mașinii tale este mai murdar decât o toaletă publică dacă nu îl cureți periodic. Studiile au demonstrat că pe volanul automobilelor se strâng sute de colonii de bacterii care te pot îmbolnăvi și pe tine, dar și pe alții.

Volanul mașinii tale este mai murdar decât o toaletă publică dacă nu îl cureți periodic. Studiile au demonstrat că pe volanul automobilelor se strâng sute de colonii de bacterii care te pot îmbolnăvi și pe tine, dar și pe alții.

Dacă tot s-au făcut studii cu privire la igiena tastaturii și a ecranului telefonului, era timpul să apară și un studiu despre cât de „infect” este volanul unei mașini.

Niciun angajat al spălătoriilor n-o să-ți curețe interiorul autoturismului așa cum ar trebui și, pentru că nici tu nu o faci, fiindcă te gândești că ai plătit deja pentru asta, în interiorul mașinii se pot găsi mai multe bacterii decât ai crede. Doar pentru că ai aspirat mocheta, ai dat jos noroiul de pe preșuri și ai schimbat odorizantul, nu înseamnă că interiorul este imaculat.

Volanul mașinii, o „grădină zoologică” de bacterii

Interesant este că studiul vine chiar de la o companie americană de închirieri vehicule. E greu de înțeles de ce o firmă ți-ar spune cât de murdare sunt mașinile sale, dar nu asta-i important. E recomandat să iei aminte de riscurile la care te expui și pe tine, dar și pe pasagerii pe care-i inviți în mașină.

De departe, volanul este cel mai „infect”, pentru că este cel mai atins obiect și știm cu toții câte lucruri ating oamenii în decursul zilelor, săptămânilor, lunilor etc. Dacă abia ai cumpărat un autoturism second-hand, ar fi bine să cureți cu simț de răspundere întâi volanul.

E dezastru pentru proprietarii de mașini DIESEL. Ce se întâmplă în București!... Șoferii pot primi amendă, chiar dacă n-au viteză. Au apărut noi camere video în trafic...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri