Antena Căutare

Volkswagen Cross Coupe concept, prezentat oficial la Tokyo

Volkswagen a adus la Tokyo conceptul Cross Coupe, un vehicul care indica noua tendinta de design a companiei. La Cross Coupe se observa grila impozanta si farurile bi-xenon, in timp ce la interior se gaseste un instrumentar de bord programabil si un avansat sistem de infotainment.

Propulsia este una hibrida plug-in care combina un motor TSI de 148cp (110 kW), pe benzina, cu doua motoare electrice ce dezvolta impreuna 114 cai (85 kW). In total, crossover-ul Volkswagen dispune de 262 cp/195 kW, si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 7,0 secunde, viteza sa maxima fiind de 201 km/h, scrie Worldcarfans.com.

Conceptul are si un acumulator litiu-ion de 9,8 kW, care-i permite sa parcurga 40 de kilometri in modul exclusiv electric.

Cross Coupe consuma putin - in medie 2,7 litri/100 km, iar emisiile de CO2 sunt la fel de mici - 62 g/km, lucru laudabil avand in vedere clasa din care face parte.

Vezi mai multe imagini pe Antena3!
Foto: Worldcarfans.com

RCA: Asiguratorii, obligati sa plateasca despagubiri soferilor daca tergiverseaza dosarele... VIDEO! Doua masini Corvette s-au facut praf dupa o "liniuta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x