Căutare Live

Volkswagen Cross Coupe concept, prezentat oficial la Tokyo

Volkswagen a adus la Tokyo conceptul Cross Coupe, un vehicul care indica noua tendinta de design a companiei. La Cross Coupe se observa grila impozanta si farurile bi-xenon, in timp ce la interior se gaseste un instrumentar de bord programabil si un avansat sistem de infotainment.

Propulsia este una hibrida plug-in care combina un motor TSI de 148cp (110 kW), pe benzina, cu doua motoare electrice ce dezvolta impreuna 114 cai (85 kW). In total, crossover-ul Volkswagen dispune de 262 cp/195 kW, si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 7,0 secunde, viteza sa maxima fiind de 201 km/h, scrie Worldcarfans.com.

Conceptul are si un acumulator litiu-ion de 9,8 kW, care-i permite sa parcurga 40 de kilometri in modul exclusiv electric.

Cross Coupe consuma putin - in medie 2,7 litri/100 km, iar emisiile de CO2 sunt la fel de mici - 62 g/km, lucru laudabil avand in vedere clasa din care face parte.

Vezi mai multe imagini pe Antena3!
Foto: Worldcarfans.com

RCA: Asiguratorii, obligati sa plateasca despagubiri soferilor daca tergiverseaza dosarele... VIDEO! Doua masini Corvette s-au facut praf dupa o "liniuta"...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri