Antena Căutare

Volkswagen și BMW vor lansa propriile programe „Rabla”!

BMW a anunţat oficial că va introduce la nivel european un program prin care le va oferi o reducere de până la 2000 de euro celor care se orientează spre un model ecologic comercializat de marca germană sau de marca Mini. De asemenea, și grupul Volkswagen a anunţat un program asemănător, dar care se va derula însă exclusiv în Germania.

BMW a anunţat oficial că va introduce la nivel european un program prin care le va oferi o reducere de până la 2000 de euro celor care se orientează spre un model ecologic comercializat de marca germană sau de marca Mini. De asemenea, și grupul Volkswagen a anunţat un program asemănător, dar care se va derula însă exclusiv în Germania.

Programul se aplică proprietarilor de maşini diesel care îndeplinesc standardul Euro 4 sau mai puţin şi care vor primi până la 2.000 euro dacă îşi cumpără un BMW i3, un hybrid plug-in sau un automobil diesel EU6 cu emisii CO2 de până la 130 g/km (în NEDC. Volkswagen a anunţat un program asemănător, dar care se va derula însă exclusiv în Germania.

Vezi cele mai noi anunțuri cu mașini BMW scoase la vânzare pe CarZZ.ro, ai peste 6.000 de oferte din care poți alege.

Reprezentanții Audi spun că programul va începe în luna august şi se va derula cel puţin până la finalul acestui an. Conform comunicatului oficial publicat pe site-ul de presă al constructorului german, programul de trade-in va viza clienţii mărcilor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda şi Porsche care deţin maşini Euro 1 - Euro 4 şi care se orientează spre maşini noi Euro 6 ale aceloraşi mărci.

Pe CarZZ.ro găsești peste 14.000 de oferte cu mașini Volkswagen scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Audi nu se lasă mai prejos! Producătorul german va trece și el la mașini electrice... Atenţie mare, şoferi din Capitală! Trafic restricționat în weekend, în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x