Antena Căutare

Volvo, probleme cu uleiul de motor

Putem sa ne imaginam brandurile auto ca pe niste prieteni buni care ies din cand in cand la o bere si isi povestesc aventurile. Fiecare se lauda cu cifrele de vanzari, cu urcarile in clasamentele de fiabilitate sau cu cele mai noi modele aparute. Niciunul, insa, nu vrea sa se faca prea mult caz despre problemele care necesita rechemarea in service. Este subiectul tabu pe care toti asteapta sa-l devoreze ca niste pescarusi infometati.


Volvo, unul dintre etaloanele sigurantei auto pe plan mondial, anunta probleme similare, datorate de data aceasta, unor probleme mai grave, a caror rezolvare inca nu a fost gasita.

Se pare ca problema este generata de uleiul de motor, care ajunge in camera de combustie, unde atmosfera se incinge atat de tare, incat masina isi mentine sau chiar intensifica viteza, spre disperarea manechinelor de crash-test, inlocuite in viata reala de oameni.

Pana acum, au fost raportate 55 de incidente, iar lista modelelor cu probleme este destul de cuprinzatoare. C30, S40, V50, C70, V70, XC70 si XC 60 sunt combinatiile necastigatoare de consoane si cifre. Daca secolul XX a fost cel al vitezei, secolul XXI este cel al acceleratiei subite.

sursa: topgear.ro

foto: volvoapedia.com

VIDEO / NSTT rezista cu brio la gloantele de Kalasnikov... VIDEO / Istoria Subaru, de la psihoza boxer, la integrala simetrica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x