Antena Căutare

Schimbare importantă pe drumurile din România! Atenție, vor apărea pe șosele și trebuie să aveți mare grijă!

Cea mai periculoasă şosea din România va fi modificată de autorităţi! Benzi alternative pentru depăşiri vor apărea pe E85, drumul care leagă Moldova de Capitală.

Cea mai periculoasă şosea din România va fi modificată de autorităţi! Benzi alternative pentru depăşiri vor apărea pe E85, drumul care leagă Moldova de Capitală. Acolo, zeci de oameni mor în fiecare an. Ca să stopeze accidentele, statul vrea şi să monteze un parapet cu role, în curbele periculoase.

Pe cei 330 de kilometri, cât măsoară Drumul Naţional 2, anul trecut au murit 77 de oameni în 177 de accidente grave. Şi doar în primele luni ale acestui an, şoseaua a făcut alte 50 de victime.

Abia acum, autorităţile vorbesc despre soluţii. Şi propun un proiect numit "2+1 alternativ", aplicat experimental, pentru început, între Bucureşti şi Urziceni.

Este un sistem cu role, care practic atenueaza forta impactului, ghideaza autovehiculului in lungul parapetului si de a-l mentine pe sensul de mers si impiedica patrunderea autovehiculelor pe celalalt sens de mers eliminand astfel posibilitatea accidentelor frontale.

Salonul Auto Paris 2018 în plină desfășurare. Când e Salonul Auto București 2018... Anunțul de ultima oră făcut despre noua taxă auto! Ce trebuie să știe toți șoferii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x