Antena Căutare

Vrei să faci o excursie cu mașina prin România? Iată 3 sfaturi de care să ții cont!

O călătorie alături de prieteni este binevenită indiferent de sezon. Iată 3 sfaturi de care să ții cont atunci când pleci într-o călătorie cu mașina:

O călătorie alături de prieteni este binevenită indiferent de sezon. Iată 3 sfaturi de care să ții cont atunci când pleci într-o călătorie cu mașina:

  • Închiriază o mașină. Chiar dacă ai o mașină personală, poți opta pentru un autoturism închiriat pentru că nu vrei ca mașina ta să cedeze când ți-e lumea mai dragă sau să apară probleme care să te împiedice să o mai folosești.
  • Stabilește o listă cu locurile pe care vreți să le vizitați. Împarte obiectivele turistice în două liste: cele de neratat și cele pe care le puteți vedea dacă mai aveți timp. Este bine să faci asta pentru că altfel este posibil să pierdeți timpul pe drum și să nu ajungeți să vizitați tot ceea ce vă doriți.

  • Fii pregătit pentru viitoare probleme care pot apărea pe drum. Pentru început ai nevoie de o trusă de prim ajutor în mașină. E bine să te gândești și la alte probleme care ar putea apărea, așa că notează numărul de telefon al unei firme de tractări auto unde se află cel mai apropiat spital sau secție de poliție în destinația voastră, dar și pe drum.

Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi in caz ca ai facut accident de masina... Vrei o mașină la mâna a doua? Uite ce criterii trebuie să iei în calcul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x