Antena Căutare

Lovitură pentru zeci de mii de șoferi! Vremea rea i-a din ultimele zile i-a trimis direct în service-uri

Chiar dacă este de abia septembrie, vremea rea îi trimite pe şoferi direct în service-uri! Se grăbesc să îşi schimbe cauciucurile de vară cu cele de iarnă.

Chiar dacă este de abia septembrie, vremea rea îi trimite pe şoferi direct în service-uri! Se grăbesc să îşi schimbe cauciucurile de vară cu cele de iarnă. Speriaţi că ar putea fi luaţi prin surprindere de zăpadă, cei mai harnici braşoveni au început să îşi facă deja programări. Mai ales că amenzile în cazul în care conducătorii auto sunt prinşi pe picior greşit sunt substanţiale.

Şoferul din imagini a vrut să se asigure din timp că are microbuzul pregătit pentru orice îi rezervă vremea. Ştie că iarna nu-i ca vara, mai ales în zona de munte. Aşa că astăzi a luat drumul acestui service din Braşov.

”E mai sigur pe iarnă cu caucicuri de iarnă şi mai ales că transportăm persoane, este important să respectăm legea. Încet, încet vine iarna, trebuie să ne pregătim.”, mărturisește un șofer.

Nu este singurul. Deja programări pentru schimbarea pneurilor există. Aşa că acum angajaţii se pregătesc: curăţă jantele şi urmează montarea noilor cauciucuri, umplerea lor cu aer şi verificarea presiunii din roţi.

”Deocamdată de abia a început sezonul, dar oamenii gospodari deja se pregătesc, e bine pentru ei că nu vor sta la cozi.”, declară Dan Zegrean, șef de service auto.

Preţurile pornesc de la 50 de lei şi pot ajunge şi la 150 de lei, în funcţie de maşină.

Vremea rea i-a determinat pe șoferi să se grăbească să-și schimbe cauciucurile de vară cu cele de iarnă. Speriați de faptul că ar putea să fie luați prin surprindere de zăpadă, brașovenii au început să-și facă programări la service. Fimăm mâine într-unul.

Veste CATASTROFALĂ pentru milioane de șoferi români! Cine are mașină second hand primește o lovitură cumplită... Lovitură cruntă pentru șoferi! Motivul pentru care vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x