Antena Căutare

Website-uri de unde poți achiziționa piese auto pentru mașină

Două dintre cele mai importante momente ale unui proprietar de mașină este cel al achiziționării autoturismul și momentul în care se întâmplă ceva grav cu el. Fie că vorbim de un accident, puțină rugină sau o simplă dorință de schimbare a unor piese din interior, multe dintre acestea costă bani pe care trebuie să îi plătim din buzunarul propriu. Iar dacă lăsăm un service auto să facă treaba în locul nostru, costul final s-ar putea dubla.

Website-uri de unde poți achiziționa piese auto pentru mașină
Website-uri de unde poți achiziționa piese auto pentru mașină

Există magazine specializate în piese auto, la care poți găsi tot ceea ce are nevoie autoturismul tău. Câteva dintre cele mai renumite și de încredere sunt:

  1. Autodoc Club

Dezvoltat sub forma unei aplicații, Autodoc Club este jurnalul vehicului tău. După ce îți creezi un cont, vei putea descoperi toate informațiile necesare, de la ultima dată a efectuării lucrărilor de reparație, la atelierele auto în care ai fost prezent și chiar piesele auto înlocuite. În plus, poți introduce eventualele semne de defecțiune pe care le-ai observat, precum și un istoric al înlocuirii uleiului și un grafic al înlocuirii pieselor. Cu toate acestea, Autodoc Club este renumit pentru ușurința cu care poți găsi piesele potrivite și eminamente noi pentru mașina ta, doar selectând brandul și modelul. Cu livrare în peste 20 de țări și disponibilitate 24 din 24, nu e de mirare că aplicația este folosită de un număr atât de mare de utilizatori. Mai mult, se poate descărca de pe Google Play sau App Store cu un singur click. Toate aceste informații (și multe altele) le vei găsi pe pagina web a Autodoc Club.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

  1. PieseAuto

Un alt website românesc de renume pentru schimbarea pieselor pentru autovehiculul tău este PieseAuto. Aici vei putea găsi peste 25 de milioane de anunțuri, cu speranța ca cel puțin unul dintre acestea să aibă piese compatibile cu modelul mașinii tale. Avantajul acestui website este că include atât piese auto noi, cât și second hand, fiind o alternativă ideală atunci când nu dorești să investești extrem de mult în mașină.

Cu precădere pentru bărbați, modul în care arată și se simte autovehiculul personal este extrem de important și contribuie la starea generală de bine. Chiar dacă nu avem posibilitatea să controlăm fiecare eveniment din viața mașinii noastre, este bine să avem la îndemână website-uri, aplicații și contacte care ne pot ajuta în caz de nevoie. Atunci când știm de unde să achiziționăm piesele auto, avem deja situația sub control – și pe jumătate soluționată.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x