Antena Căutare

Cele mai tari mașini tunate, prezentate la Romexpo! Care sunt ultimele tendințe în domeniu

Zeci de maşini modificate, sute de cai putere şi zeci de mii de waţi în difuzoare montate în portbagaje, sau pe portiere. Sunt cifre impresionante pentru care iubitorii de viteză, fie că vorbim de vehicule cu două, sau cu patru roţi, şi-au dat întâlnire în weekend, la Romexpo.

Zeci de maşini modificate, sute de cai putere şi zeci de mii de waţi în difuzoare montate în portbagaje, sau pe portiere. Sunt cifre impresionante pentru care iubitorii de viteză, fie că vorbim de vehicule cu două, sau cu patru roţi, şi-au dat întâlnire în weekend, la Romexpo.

Bolizii de lux au fost expuşi pentru ochii curioşilor, etalând cele mai noi tendinţe în materie de tunning

Sunet de roţi pe asfalt, mult fum şi miros de cauciucuri încinse. A fost decorul în care curioşii au admirat maşinile de pe margine, iar temerarii s-au urcat la volan pentru a-şi demonstra talentul în cascadorii motorizate.

”E o mașină pregătită și de circuit, dar este racing-street, așa îi spunem noi. Am numit-o noi, nu neapărat că există un stil. S-a umblat cam la toată mașină. Ceea ce ține de motor, suspensii, frâne.”, a dezvăluit un preparator auto, care a declarat, de asemenea, că mașina avea pe acte trecuți 240 de cai putere.

Specialiştii au vorbit şi de ultimele tendinţe în domeniu. Denumiri precum "Rocket Bunny", sau "Pandem" sunt cunoscute tuturor pasionaţilor de tunning. De trei ani încoace, cele două modele japoneze sunt cele mai căutate de posesorii de maşini tunate. Stilul este recunoscut uşor, prin aripile bine prinse în şuruburi.

Care e, de fapt, diferența, între Rocket Bunny si Pandem? Ei bine, Laurențiu Oprea a explicat clar: ”Pe înțelesul tuturor, Rocket Bunny are arcadele pe circumferința rotundă, iar Pandem-ul este puțin mai pătrățos.”

O altă categorie, când vine vorba de tunning, este cea a iubitorilor de. decibeli. Când se deschide portierea unei astfel de maşini, iar difuzoarele apar la vedere, e normal să te întrebi câţi waţi pot răsuna de acolo.

Şi pentru ca reţeta să fie pe gustul împătimiţilor de cai putere, de la întâlnire nu au lipsit nici doamnele şi domnişoarele îmbrăcate provocator. Sexy Car Wash este de asemenea un concept cunoscut şi îndrăgit de către posesorii de bolizi de lux.

Schimbarea de care orice ŞOFER trebuie să afle! Conducătorii auto îşi pierd automat permisul dacă nu fac asta... Cum să alegem amortizoare de calitate pentru mașina noastră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x