Căutare Live

Bacalaureat 2018. Emoții mari pentru vedetele care susțin azi examenul maturității

Astazi este prima proba a bacalaureatului 2018, cea la Limba si literatura romana, urmand ca zilele urmatoare elevii care au terminat clasa a XII-a sa sustina si proba la Matematica sau Istorie. Ultima proba a bacalaureatului este cea la alegere in functie de profilul absolvit.

Astăzi este prima probă a bacalaureatului 2018, cea la Limba și literatura română, urmând ca zilele următoare elevii care au terminat clasa a XII-a să susțină și proba la Matematică sau Istorie. Ultima probă a bacalaureatului este cea la alegere în funcție de profilul absolvit.

Anul acesta câteva vedetle de la noi au de demonstrat că viața de artist se împacă bine și cu cea de elev. Printre aceștia se află și Mario Fresh care trebuie să îi facă mândri cu noata de la bac pe Antonia și Alex Velea. Chiar dacă apare pe scenă în fața a mii de oameni, asta nu înseamnă ca Mario nu are emoții la susținerea examenului maturității. Să sperăm că emoțiile vor fi unele constructive iar acesta îl va lua exemplul lui Lino Golden și va obține o medie mulțumitoare la bac.

Deși este olimpic la pian, Fulgi, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani nu a reușit să obțină anul trecut media de promovare a examenul de bacalaureat, așa că anul acesta susține iar probele la Istorie și Geografie deoarece notele au fost sub cinci.

Să sperăm că anul acesta examamenul de bacalaureat va fi unul promovat cu succes atât de către cei doi, cât și de cea mai mare parte absolvenților de clasa a XII-a.

Bacalaureat 2018 începe la ora 9.00. Ce trebuie să știe elevii... Rezultate Bacalaureat 2018. Când și unde se afișează REZULTATELE la BAC 2018...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri