Căutare Live

REZULTATE BACALAUREAT 2018. E dezastru! Județele în care s-au luat CELE MAI MICI NOTE

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Zeci de mii de elevi așteaptă publicarea notelor la examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară 2018. 

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Zeci de mii de elevi așteaptă publicarea notelor la examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară 2018.

EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2018. Primele rezultate vor apărea în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro pe data de 4 iulie, până la ora 12:00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00 – 16:00. Rezultatele finale la Bac 2018 vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

NOTELE PE JUDETE AICI!

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile (118.856 de candidați din promoția curentă, respectiv 18.015 candidați din promoțiile anterioare).

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probele scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea, obţinerea mediei 6, cel puţin, la probele scrise.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

• susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;
• susţinerea tuturor probele scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea;
• obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

În conformitate cu prevederile metodologice, aplicate începând cu anul 2017, în urma evaluării lucrărilor contestate „nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii.” Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestaţii este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii.

REZULTATE BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Rezultatele, AFIȘATE MAI DEVREME?! Notele pe fiecare județ pe WWW.EDU.RO... Marea aşteptare a luat sfârşit! REZULTATELE la BACALAUREAT 2018, AFIŞATE. Judeţele în care s-au luat cele mai multe note...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x