Bătaie pe o stradă, în plină pandemie de coronavirus. Zeci de oameni implicați

Bătaie în toată regula în mijlocul străzii, în plină pandemie de coronavirus. Zeci de persoane au fost implicate într-un scandal uriaș, într-o piață de lângă Spitalul Județean Satu Mare.

A fost nevoie de intervenția poliției și a jandarmilor pentru a calma situația.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Pentru Situații de Urgență, Satu Mare, Paula Gabor, a explicat în direct prin telefon în cadrul emisiunii Previziuni, de la Antena 3, ce s-a întâmplat acolo.

Purtătorul de cuvânt a declarat că doi polițiști, îmbrăcați în civil, care se aflau în zona Spitalului, au observat un grup de persoane. După ce li s-a cerut legitimarea și explicații privind motivul prezenței lor în grup pe stradă, aceștia au devenit recalcitranți. Polițiștii au solicitat ajutor colegilor, pentru a -i putea identifica pe cei implicați în încălcarea ordonanțelor militare.

Corul Madrigal, își mută concertul de Paște de la Ateneu, în mediul online

S-au dau sancțiuni contravenționale de la 500 la 1500 de lei amendă. Mai mult de douăzeci de persoane au fost implicate în conflict. Unele dintre ele nu aveau declarație, iar cele care aveau nun puteau justifica prezența lor în zonă.

Nu a fost reținută nicio persoană.

Urmăriți întreaga scenă, prezentată în cadrul emisiunii Previziuni, de la Antena 3.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri