Antena Căutare

Black Friday 2016: Ai vazut promoțiile și ofertele de Black Friday în România?

Sfârșitul lunii noiembrie reprezintă un motiv de bucurie pentru toți românii care aleg să-și facă online cumpărăturile. ”Black Friday”, sau ziua reducerilor uriașe, s-a transformat într-unul dintre cele mai așteptate momente ale anului. Magazinele s-au pregătit și de această dată cu o serie de promoții și oferte irezistibile pentru o gamă variată de produse.

În acest an, ”Black Friday” va avea loc pe data de 18 noiembrie 2016. Marile magazine online pregătesc surprize pentru clienții lor și, pe lângă reducerile de preț din această zi, ei vor avea oferte la fel de interesante în tot intervalul 18-27 noiembrie. De la articole vestimentare până la produse electrocasnice sau jucării, ai la dispoziție o mulțime de lucruri dintre care poți alege și pe care le poți achiziționa la un super-preț, doar de ”Black Friday”.

Articole vestimentare și accesorii

Magazinele de fashion online sunt o alternativă comodă pentru persoanele care nu doresc să colinde zeci de locuri în căutarea unui anumit articol vestimentar. În această perioadă, magazinele de fashion online sunt unele dintre cele mai căutate site-uri, deoarece majoritatea oferă reduceri substanțiale cu ocazia ”Black Friday”. Prețurile sunt micșorate atât în cazul hainelor de damă, cât și pentru cele bărbătești, astfel că poți să cumperi articole create de branduri renumite, dar și o mulțime de accesorii, investind o sumă incredibil de mică.

Cele mai interesante oferte în rândul magazinelor de fashion le găsești la Fashion Days, Elefant, Zorile Store, My Closet, KurtMann, StarShinerS, Originals, Zoot, Boutique Mall, Astratex, PPT, Zonia și Karine.

Produse cosmetice și de îngrijire

Mediul online îți pune la dispoziție unele dintre cele mai diverse lucruri în materie de produse de îngrijire. Fie că îți dorești să achiziționezi produse cosmetice, make-up sau, de ce nu, extensii și peruci de cea mai bună calitate, ”Black Friday” este momentul potrivit. Magazinele online care vând astfel de produse vor reduce prețurile, spre bucuria tuturor persoanelor care vor să-și cumpere câteva produse cosmetice de calitate.

Astfel de produse de îngrijire la super-ofertă poți cumpăra de pe Avon, Cupio.ro și Divisima.

Produse IT și gadgeturi

Unul dintre motivele pentru care ”Black Friday” este atât de așteptat de români este pentru că prețul gardgeturilor este redus la jumătate. Astfel, costul unui laptop performant va fi nesemnificativ, dacă îl cumperi la finalul acestei luni. Bineînțeles, reducerile se aplică tuturor produselor IT, dar și electrocasnicelor. Cu alte cuvinte, acum ai ocazia să faci o schimbare, fie că este vorba despre un telefon nou, câteva accesorii pentru calculator, sau poate o mașină de spălat.

Cele mai mari reduceri la electrocasnice și gadgeturi o să le vezi pe CEL, TeamDeals, Elefant, Evomag, Marketonline, Clickshop, AVmall și ITGalaxy.

Jucării și alte articole pentru copii

Ofertele magazinelor de ”Black Friday” acoperă o gamă variată de lucruri, astfel că articolele pentru copii beneficiază și ele de reduceri semnificative. Prețurile scad în cazul jucăriilor, hăinuțelor pentru copii de toate vârstele și, bineînțeles, la fel de avantajoase vor fi și materialele didactice. O investiție profitabilă ar fi dacă ai cumpăra de pe acum cadoul de Crăciun pentru copilul tău. Prețul lui de ”Black Friday” poate fi de două sau trei ori mai mic, comparat cu cel pe care îl va avea în perioada sărbătorilor de iarnă.

Câteva dintre cele mai interesante și profitabile articole pentru copii sunt oferite de Elefant, BeKid, Noriel, Nichiduţă și Educlass.

Cărți și timp liber

Fanii literaturii de toate felurile sunt îndemnați să urmărească cu atenție librăriile online, în această perioadă. De ”Black Friday”, cărțile lor favorite vor beneficia de numeroase promoții. Reducerile de preț se vor aplica atât în cazul cărților în limba română, cât și pentru literatura străină. Mai mult decât atât, multe dintre magazinele online oferă și transport gratuit, așa că nu ai niciun motiv pentru care să nu-ți îmbogățești biblioteca cu câteva cărți noi, la finalul acestei luni.

Pentru promoțiile literare urmărește librăriile online Elefant, Libris, Nemira și Okian.

Articole și decorațiuni pentru casă

Programează o redecorare a casei în luna noiembrie! Magazinele online îți pun la dispoziție toate materialele necesare, de la mobilier de cea mai bună calitate, până la accesorii și decorațiuni variate. Reducerile de ”Black Friday” se aplică și în acest caz, astfel că ai ocazia să schimbi înfățișarea întregii case și să-ți mai rămână bani și pentru alte cheltuieli.

Cele mai profitabile obiecte de mobilier, dar și decorațiunile care să se potrivească cu acestea, le găsești pe Elefant, SomProduct și ScauneOnline.

Sfaturi utile care te fac să arăți ca un fotograf profesionist... Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele trei luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x