Antena Căutare

Ce mașină este potrivită pentru începători?

Românii sunt pasionați de mașini. Cei mai mulți dintre ei se înscriu la școlile de șofat imediat ce au împlinit vârsta majoratului. Principala greșeală pe care o fac tot mai mulți tineri începători este să aleagă autoturisme scumpe, cu mulți cai putere, total nepotrivite pentru ei

Românii sunt pasionați de mașini. Cei mai mulți dintre ei se înscriu la școlile de șoferi imediat ce au împlinit vârsta majoratului. Principala greșeală pe care o fac tot mai mulți tineri începători este să aleagă autoturisme scumpe, cu mulți cai putere, total nepotrivite pentru ei.

Pentru început, ei trebuie să evite achiziționarea unui autoturism nou. Pentru a nu pierde bani inutil este recomandată o mașină la mâna a doua bună din punct de vedere tehnic.

De asemenea, mașinile din clasa medie sunt adecvate pentru începători. Acestea sunt ușor de parcat și de condus, ele s-au dovedit de-a lungul timpului ca fiind fiabile și accesibile tuturor buzunarelor. De exemplu, Dacia logan este o mașină ideală pentru un șofer începător.

Atunci când este vorba de combustibil, mașinile alimentate cu motorină sunt indicate pentru cei care au de parcurs drumuri destul de lungi, ele consumă mai puțin la suta de kilometri decât benzina.

Oferta de mașini la mâna a doua de pe www.CarZZ.ro este generoasă, avem 100.000 de anunțuri din domeniul auto, dintre care 65.000 anunțuri sunt cu mașini de vânzare.În funcție de preț și dotări poate fi găsită mașina potrivită gusturilor șoferilor începători!

Studenții români - între chirie și locul la cămin... Din toamnă prețul apartamentelor începe să crească! Unde pot găsi studenții cele mai ieftine chirii?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x