Antena Căutare

Ce se întâmplă cu părul tău, dacă te speli cu bere pe cap! Actrița Catherine Zeta-Jones apelează la acest truc!

Când vine vorba de părul nostru, intrăm într-o ușoară panică. Recurgem la tot felul de măști pentru o podoabă capilară sănătoasă. Îl vrem bogat și strălucitor, chiar dacă îl vopsim ba într-o nuanță deschisă, ba într-una închisă. Nu v-ați gândi că unii hairstylisti chiar recomandă berea, pe post de mască pentru păr. Este simplu și deloc costisitor.

Când vine vorba de părul nostru, intrăm într-o ușoară panică. Recurgem la tot felul de măști pentru o podoabă capilară sănătoasă. Îl vrem bogat și strălucitor, chiar dacă îl vopsim ba într-o nuanță deschisă, ba într-una închisă. Nu v-ați gândi că unii hairstylisti chiar recomandă berea, pe post de mască pentru păr. Este simplu și deloc costisitor.

Ce se întâmplă cu părul tău, dacă te speli cu bere pe cap! Actrița Catherine Zeta-Jones apelează la acest truc!

Berea este un ingredient foarte ieftin și ușor de aplicat. El oferă elasticitate și curățăâ reziduurile adunate peste zi, din cauza poluarii si a murdariei din atmosferă.
Potrivit Health and Lifstyle, berea nu face deloc rău podoabei capilare,. Asta pentru că pH-ul berii și cel al podoabei capilare este asemănător.

Ce se întâmplă cu părul tău, dacă te speli cu bere pe cap! Actrița Catherine Zeta-Jones apelează la acest truc!

Multi stiliști recomandă tratamentul și spun că femeile nu trebuie să se teamă din cauză că vor mirosi a bere, pentru că după ce se va usuca lichidul, mirosul va dispărea.

Pentru un efect și mai puternic, berea poate fi combinată cu ceai de musetel răcit, lasate împreună să acționeze pentru câteva minute, de preferat 5 minute, apoi părul va fi clătit. Fie că alegi să aplici băutura după ce te-ai spalat pe cap cu sampon, sau chiar în timpul șamponării, efectul va fi unul vizibil.Ce se întâmplă cu părul tău, dacă te speli cu bere pe cap! Actrița Catherine Zeta-Jones apelează la acest truc!

Berea mai poate fi amestecată cu oțet, ulei de jojoba și alte ingredient.

Una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, care recurge la tratamentul cu bere, este renumita actriță Catherine Zeta-Jones. Frumoasa artistă a spus publicației britanice Now! că folosește berea, chiar dacă miroase îngrozitor.

“În loc de balsam folosesc miere şi bere. Miros ca fundul unui butoi de bere câteva zile, însă această mască este foarte bună pentru păr”, a declarat actriţa.

Scrisorile Primului Război Mondial: "Sper că sunteți bine acasă. Nu fac așa de rău aici, este cam cald. E bine, da... Știai că poți să citești, pe ascuns, mesajele de pe Facebook Messenger si Whatsapp? Cum să fentezi Seen-ul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x