Antena Căutare

Conversaţiile pe Tinder şi cele mai intime secrete ale utilizatorilor sunt predate autorităţilor

Potrivit ziarului Moscow Times, administratorii Tinder sunt de acum obligaţi să răspundă Guvernului Rus pentru comunicarea de informaţii, reţeaua de socializare intrând pe o listă cu alte 175 de servicii deja monitorizate.

Potrivit ziarului Moscow Times, administratorii Tinder sunt de acum obligaţi să răspundă Guvernului Rus pentru comunicarea de informaţii, reţeaua de socializare intrând acum pe o listă cu alte 175 de servicii deja monitorizate.

Utilizatorii Tinder din Rusia vor fi controlați de acum, iar orice mesaj, întâlnire sau detaliu adăugat în profilul de utilizator ajunge direct la serviciile de informaţii locale putând fi folosite împotriva lor în eventualitatea declanşării unei investigaţii.

Nu este clar dacă solicitările pentru informaţii se aplică doar utilizatorilor Tinder aflaţi pe teritoriul Rusiei, sau doar utilizatori ai aplicaţiei de dating care s-au înrtegistrat drept cetăţeni ruşi sau cu domiciliul în Rusia, indiferent de locaţia în care se află la momentul în care sunt urmăriţi.

Tinder este o aplicație de dating în care se află una dintre cele mai mari comunități pentru celibatari.

Important de ştiut este că lista serviciilor de mesagerie monitorizate de autorităţile din Rusia este mult mai largă şi creşte de ani buni.

Reţele precum Snap, Wechat, Vimeo şi Badoo sunt deja ascultate. Singura excepţie notabilă este Telegram, administratorii reţelei de socializare refuzând vehement să cedeze cheile de criptare care ar permite interceptarea conversaţiilor private.

Drept consecinţă, autorităţile Ruse au interzis cu totul folosirea Telegramului, punând în dificultate administratorii de servicii pentru acces la internet, care în efortul lor de a bloca orice posibilitate de folosire a serviciilor Telegram au cauzat perturbaţii la scară largă în funcţionarea altor servicii legitime accesate prin internet.

Vremea în București. Prognoza meteo pe 7 zile: Când scăpăm de ploi... Tone de gunoaie plutesc pe Dunăre. Bem sau nu apă poluată?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x