Antena Căutare

Dacă te gândești la o vacanță pe care o vrei în anul 2018, află ce îți recomandă semnul tău zodiacal!

Cam cât de grea poate fi alegerea unei destinații, atunci când ne gândim la o vacanță. Ținem cont de multe aspecte: ce sumă de bani, timpul să nu fie friguros, câte haine să ne luăm... Totul bine pus la punct, însă încă stăm pe gânduri: “să fie Paris sau Barcelona?... Sau Maldive?” Dar ce bine că există ceva care ne scoate din impas! Zodia noastră! Semnul zodiacal ne poate indica ce destinație ni se potrivește pentru un mic voiaj. Dacă urmează să călătorești singură, nu te teme! Poate fi o bună ocazie de a întâlni noi oameni în viața ta.

Cam cât de grea poate fi alegerea unei destinații, atunci când ne gândim la o vacanță. Ținem cont de multe aspecte: ce sumă de bani, timpul să nu fie friguros, câte haine să ne luăm... Totul bine pus la punct, însă încă stăm pe gânduri: “să fie Paris sau Barcelona?... Sau Maldive?” Dar ce bine că există ceva care ne scoate din impas! Zodia noastră! Semnul zodiacal ne poate indica ce destinație ni se potrivește pentru un mic voiaj. Dacă urmează să călătorești singură, nu te teme! Poate fi o bună ocazie de a întâlni noi oameni în viața ta.

Specialiștii de la Elite Daily ne dau o mână de ajutor și ne dezvăluie ce și cum!

Haideți să fim pe fază! : )

Berbec: Cape Town, Africa de Sud

De ce ți se potrivește Africa de Sud! Pentru că ești o persoană independentă și încrezătoare. Curioasă să descoperi lumi interesante. Iubești viața, iar o viață aparte vei găsi în Cape Town! Vei putea incerca acolo multe activitati: de la safari, la scufundări în pesteri sau bungee jumping sau alpinism. Așadar, îți dorim o călătorie de senzație!

Taur: Florenta, Italia

Dacă ai cam suferit din dragoste, Italia e perfectă pentru tine! Singură sau cu o prietenă. Distrați-vă, plimbați-vă! Roma e plină de romantism. În plus, vei întâlni acolo arta, iar piiizza de acolo!..., strazi medievale, Renastere, Gotic. Peisajele toscane impresionante te vor cuceri imediat!

Gemeni: Portland, Oregon

Gemenilor, voi vreți să cunoașteți toată lumea. Dacă s-ar putea, ați vizita-o în mai puțin de 7 zile! Atât de mult vă plac călătoriile. Vă plac plimbările, vă place să socializați să socializezi și să creați noi conversații, relații. Oregon, un loc ideal in care sa redescoperi diferența dintre a fi singură și a căuta solitudine. Lasați-vă inspirați de un oraș plin cu tot ce vă doriți, de la activitati, la peisaje si până la oameni.

Rac: Barbados

Rac, mereu sensibil. Mereu îți urmezi instinctual. Dacă nu sunteți implicați într-o relație, puteți merge singuri în vacanță. Una relaxantă. Departe, în tihnă, pe o plajă. Și unde în altă parte decât pe o plajă ănsorită și turcoaz. În Barbados te vei simți ca peștele în…ocean. : ) Barbados este o țară insulară situateă între Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic.

Leu: Barcelona, Spania

Ție îți place să fii înconjurată de oameni, de prieteni. Poți să îți iei și familia după tine. Încearcă un loc plin de zumzet. Hai, urcă-te spre Barcelona!

Fecioara: California

Fecioarelor, voi aveți nevoie de aventură! Vă place natura, acolo puteți medita în cea mai mare tihnă! Peisajele sălbatice ale Californiei te vor ajuta să te conectezi cu natura.

Balanta: Bali

Dacă ești Balanță, este ideal să călătorești singură în 2018, într-un loc în care iți poți regăsi pacea și echilibrul. O insulă cu nisip alb și ape azurii iți va aduce multă armonie. Bali îți face cu ochiul, Balanțo! Una peste alta, aici îți vei regăsi spiritualitatea.

Scorpion: Phuket, Thailanda

Scorpionii sunt zodii emotionale. Uneori se încurca in situatii dramatice, din cauza emotiilor lor. Cauți aventura și exotismul, dar și pasiunea. Asadar, este ideal sa calatorești în Thailanda.

Te vei simti o nouă persoană. Reinventata. Vei iubi natura. Vei adora croazierele printre munți, te vei simti conectată cu natura dacă mergi într-un sanctuar al elefanților.

Sagetator: Grecia

Săgetătorii iubesc Grecia. Unii dintre ei, chiar sunt fideli acestei țări. De fiecare dată se întorc la fel de entuziasmați ,din călătorie, de parcă ar fi fost prima dată când piciorul le-ar fi călcat în frumoasa Grecia. De la ruinele Atenei la apusurile din Santorini și până la viața de noapte din Mykonos, Grecia este aventura de care ai nevoie.

Capricorn: Edinburgh, Scotia

Capricornilor, Elite Daily spune că voi preferați calitatea și nu cantitatea. Veți alege mereu compania oamenilor din jurul vostru, decât locurile noi, spectaculoase. ÎncearcĂ să te relaxezi, să te bucuri de libertare și de viață. Si savurează un whiskey. Unde? În Scoția.

Varsator: Dubai, Emiratele Arabe Unite

Vărsatorii sunt incredibil de independenți. Vărsătorul nu se teme să călătorească de unul singur. Ai nevoie să fugi cu gândurile tale, cu emoțiile tale, și uneori ai nevoie să fugi departe, într-o lume total necunoscută.

Dubaiul este locul modern de care ai nevoie. Vei intalni alti oameni, alte mentalităti, vei întâlni provocarea de a gândi diferit și de a întelege alte tipuri de gândire. Te vei simți plin de energie.

Pești: Sydney, Australia

Ești o fire introverta si ai nevoie de un loc nou în care să evadezi din lumea ta. Alege o altă realitate în Australia. Nu te temi de singurătate și ai putea să pleci la drum singură. Doar tu și rucsacul tău în spate. : )

Rezultate Loto 21 ianuarie. Rezultatele tragerilor din 21 ianuarie 2018. Numerele câştigătoare... Rezultat-ȘOC la Australian Open! Novak Djokovic, deținătorul a 6 titluri la Grand Slamul de la Melbourne, eliminat de un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x