Antena Căutare

De ultimă oră! Apel disperat pe Facebook al unui român din Canada: "Tata s-a pierdut pe aeroportul Otopeni!"

Bărbatul a povestit că tatăl său, în vârstă de 82 de ani, care suferă de Alzheimer și nu poate vorbi, din cauza unui atac cerebral, s-a pierdut vineri, pe aeroportul Otopeni.

De ultimă oră! Apel disperat pe Facebook al unui român din Canada: "Tata s-a pierdut pe aeroportul Otopeni!"
Apel disperat pe Facebook al unui român din Canada: "Tata s-a pierdut pe aeroportul Otopeni!"

Sensibilizate de povestea bărbatului, peste 1.000 de persoane au dat share la postarea acestuia, iar Poliția Capitalei a cerut ajutorul populației, printr-un comunicat.

Omul a venit în România de la rudele sale din Olanda, dar a ratat întâlnirea cu un prieten al fiului său, care ar fi trebuit să îl ia de la aeroport. De atunci nu se mai știe nimic de el, dar rudele au aflat că bagajul său, în care avea și acte, a fost găsit în autogara Militari.

Bărbatul de 82 de ani are început de Alzheimer și un defect de vorbire, spun rudele sale pe Facebook. Când a dispărut purta o geacă gri deschis, pantaloni jeans albaștri, ghete negre și o șapcă neagră cu o frunză de arțar roșie. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugați să sune la 112.

Acesta este mesajul:

"Update. Azi dimineata au fost gasite bagajul si borseta cu acte in zona autogara Militari, langa parcul Pacii, iar aseara a fost vazut in tramvaiul 27 in Salajean ! Acum nu mai poate fi identificat decat dupa poze.

A doua si a treia poza sunt la aeroportul din Montreal, cand a plecat spre Bucuresti!

Va rog sa dati share. Tatal meu s-a pierdut. Se numeste Iordaconiu Florian , are inceput de Alzheimer si nu poate vorbi ca urmare a unui AVC . Prietenul meu l-a ratat la Aeroportul Otopeni si a fost vazut pe camere ca a iesit din aeroport la 14:05! Are acte cu el, pasaport, CI . Este imbracat exact ca in poza 2! Multumesc!!!

Puteti suna la Mihai Dragne 0723 291 029 sau la 112."

Gestul de umanitate al unui urangutan: A încercat să salveze un bărbat dintr-un râu infestat cu şerpi veninoşi.... Studentă din China care a ajuns în România aseară, transportată de urgență la Matei Balș din cauza coronavirusului. Ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x