Antena Căutare

Două maşini ale Ambasadei Chinei, implicate într-un accident rutier în Buciumi

Două mașini ale Ambasadei Chinei au fost implicate într un accident rutier pe DN1C. Șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a acroșat doua autoturisme care circulau în coloana oficiala.

În cursul zilei de vineri, ambasadorul R.P. Chineze în România, doamna Jiang YU, se află în judeţul Maramureş pentru a participa la o întâlnire cu mediul de afaceri în perspectiva unor viitoare angajamente.

Întâlnirea ambasadoarei chineze se concentrează pe derularea de proiecte comune, dezvoltarea unor activităţi economice durabile, crearea unui mediu care facilitează încheierea de parteneriate echitabile şi evidenţierea oportunităţilor investiţionale pentru judeţul Maramureş.

Din nefericire, vizita sa a avut un moment neplăcut. Două dintre maşinile care făceau parte din coloana oficială care se îndrepta din Cluj spre Baia Mare au fost implicate într-un accident rutier în Buciumi. Un şofer neatent a pierdut controlul volanului, acroşând două maşini din coloana oficială.

Două maşini ale Ambasadei Chinei, implicate într-un accident rutier în Buciumi

“Din primele verificări s-a constatat că şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 43 de ani, din Buciumi, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat două autoturisme care circulau din sens opus în coloana oficială. Şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în toate cazurile. Cercetările în acest caz continuă”, a arătat Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Două maşini ale Ambasadei Chinei, implicate într-un accident rutier în Buciumi

Citește și: Accident mortal în Sectorul 3 din Capitală! Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei | FOTO

Citește și: Român, ucis în atacul terorist ce a vizat Ambasada României la Kabul! Alți 16 oameni și-au pierdut viața, peste 160 sunt răniți

Citește și: Accident mortal în București. Un biciclist și-a pierdut viața pe Șoseaua Pantelimon. Polițiștii încearcă să înțeleagă cum s-a produs incidentul- Foto

Sursă foto: BAIAMARE24.RO

Când te ia Doru de Octavian Dumitru. Cel mai simpatic actor român vine duminică, 27 octombrie la Antitalent... Cum găsești un agent imobiliar bun?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x