Antena Căutare

3 moduri în care un credit de nevoi personale te ajută să ai grijă de mașina ta

Un credit de nevoi personale este util în multe situații. Mașina este un bun personal care necesita reparatii și îmbunătățiri pentru a funcționa în condiții optime pentru un timp cât mai îndelungat, iar un credit rapid poate fi foarte soluția prin care să obții banii necesari pentru a o întreține.

Un credit de nevoi personale este util în multe situații. Mașina este un bun personal care necesita reparatii și îmbunătățiri pentru a funcționa în condiții optime pentru un timp cât mai îndelungat, iar un credit rapid poate fi foarte soluția prin care să obții banii necesari pentru a o întreține.

Iată cum te ajută, concret, un astfel de împrumut să ai grijă de mașina ta:

1. Plata taxelor și a impozitelor

Oricine deține o masină știe că e necesară achitarea unor taxe către Stat. Contravaloarea acestora variază în funcție de mai multe criterii, printre care: marca mașinii, anul fabricației, capacitatea cilindrică a motorului, dar și în funcție de norma de poluare. Impozitele anuale fluctuează de asemenea și în funcție de schimbările legislative și tocmai de aceea este nevoie să ai la îndemână o soluție de împrumut atunci când banii din salariu nu mai sunt suficienți pentru acoperirea tuturor cheltuielilor.

În plus, pe lângă taxele și impozitele aferente, întreținerea unei mașini presupune încheierea unei polițe de asigurare RCA obligatorie, sau poate chiar a unei polițe de tip CASCO. Acestea sunt foarte utile în cazul incidentelor și a avariilor în care mașina ta este implicată.

2. Achiziționarea de piese și accesorii de schimb

Reparațiile mașinii pot fi foarte costisitoare uneori, în funcție de amploarea avariei dar și de prețul total al pieselor ce trebuie înlocuite. Un credit de nevoi personale te poate salva din această situație deloc plăcută, mai ales pentru că în zilele noastre, mașina personală a devenit un obiect care ne facilitează transportul. Fie că achiziționezi piese auto online sau din magazinele specializate, ori prin intermdiul service-urilor auto, trebuie să fii pregătit din punct de vedere financiar.

Schimbările de sezon sunt alte perioade în care vei avea nevoie de ceva bani în plus, mai ales pentru cumpărarea unui set de anvelope noi, adecvate anotimpului.

3. Manopera pentru reparații

Șoferii care au grijă de mașinile lor știu deja că cel mai recomandat este să efectueze toate verificările și reparațiile necesare la service. Lasând acest lucru pe mâna celor care într-adevăr se pricep poți avea siguranța că remedierea defecțiunilor se face prin tehnici speciale și cu aparatură și produse profesionale.

Desigur, toate acestea costă și tocmai din acest motiv ai putea fi tentat să apelezi la un prieten care pretinde că se pricepe. În acest caz, o mână neavizată poate produce mai multe pagube, în loc să le rezolve, așa că cel mai bine este să aloci o sumă de bani pentru manoperă și să efectuezi toate reparațiile necesare mașinii într-un service specializat.

Sursa foto: pexels.com

Cheltuieli pentru casă și sănătate care merită făcute în 2018... Creditul rapid. Avantaje si dezavantaje...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x