Antena Căutare

Adriean Videanu: "Nu-i capat de tara daca vor creste preturile gazelor si gigacaloriei"

Un fost ministru, Adriean Videanu, spune senin ca nu este un capat de tara daca preturile gazelor si gigacaloriei vor creste.


El a facut aceasta afirmatie intrebat daca ANRE va majora pretul gazelor si in contextul in care fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu a spus ca in Guvern, pe cand mai detinea portofoliul Finantelor, s-a discutat despre o majorare a pretului gazelor cu 7%, informeaza Mediafax.

Presedintele ANRE, Dan Iulius Plaveti, a afirmat, joi, ca in luna noiembrie Autoritatea va finaliza o analiza privitoare la evolutia preturilor gvazelor naturale livrate consumatorilor.

"Noi nu facem speculatii pe aceasta tema. In momentul cand vom avea o varianta clara, in care vom tine cont de gradul de suportabilitate, atunci sigur veti fi anuntati", a declarat Plaveti dupa o conferinta de presa.

Preturile la gaze si energie nu au suferit modificari in acest an. Tariful gazelor naturale a scazut cu 5% la 1 iulie 2009, dupa ce la 1 mai a fost redus cu 3%, iar pretul platit de populatie pentru electricitate a fost mentinut si in 2009.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei estimeaza o crestere a pretului la gaze cu 5%.

Compania Blue Air va continua sa opereze singura sau cu administratorul judiciar desemnat... Taxe mai mari pentru masinile de lux, din 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x