Antena Căutare

ANAF vine la domiciliul românilor, pentru controale! Ce persoane sunt vizate

Informația momentului! Inspectorii ANAF vor bate la ușile românilor pentru a efectua anumite controale! Agenții Fiscului vor verifica în mod special o anumită categorie de români!

Informația momentului! Inspectorii ANAF vor bate la ușile românilor pentru a efectua anumite controale! Agenții Fiscului vor verifica în mod special o anumită categorie de români!

Inspectorii ANAF vor vizita românii la domiciliu. Sunt vizate personele fizice care depun Declarația unică și nu numai.

Este vorba despre declarația unică, ce a fost modificată de-a lungul timpului. Până în 2018, românii primeau o impunere de la ANAF, dar de acum cetățenii sunt obligați să trimită o autoimpunere.

ANAF vine la domiciliul românilor, pentru controale! Ce persoane sunt vizate

Vorbim despre declarația care are dublu rol: de aproximare a veniturilor și de corectare a veniturilor încasate în anul declarat.

Se pare că inspectorii ANAF ar putea să-i viziteze pe români la domiciliu! Ce alte informații au mai ieșit la iveală despre acest subiect? Află totul urmărind materialul celor de la Antena 3!

Fără legume si fructe pe masa de Paște. Fiscul a blocat sute de TIR-uri la graniţă... Statul triplează ajutoarele pentru români! Primești mii de euro dacă îndeplinești codițiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x