Căutare Live

Arabesque se extinde. În ce a investit retailerul românesc zece milioane de euro

Arabesque, unul dintre cei mai mari retaileri specializați în comercializarea și distribuirea de materiale de construcții din România, a deschis recent cel mai mare magazin orientat către clienții persoane fizice.

Arabesque, unul dintre cei mai mari retaileri specializați în comercializarea și distribuirea de materiale de construcții din România, a deschis recent cel mai mare magazin orientat către clienții persoane fizice.

Magazinul, inaugurat în martie la Pitești, are o suprafață totală de 9.000 mp.

10 milioane de euro și 100 de locuri de muncă

Odată cu inaugurarea noului magazin, Arabesque a creat peste 100 de noi locuri de munca, iar pentru deschiderea noului spațiu comercial, retailerul a investit aproximativ 10 milioane de euro.

Magazinul Arabesque se află în Pitești, pestrada Craiovei nr. 160, iar clienții angrenați în lucrări de construcție sau reamenajare găsesc acolo o gamă foarte mare de materiale de construcții, finisaje, instalații, electrice, gresie, faianță, parchet, dar și scule sau unelte în stocuri vaste.

Practic, clienții au de ales între peste 25.000 de produse și beneficiază de transport gratuit al mărfurilor atât în Pitești, cât și în localitățile din apropiere.

Cât de vastă este rețeaua Arabesque

Noul magazin din Pitești este al 19-a din rețeaua de centre comerciale și depozite Arabesque din România.

Arabesque a fost fondată în 1994, la Galați, și și-a extins afacerile și peste hotare, în Ucraina, Bulgaria și Republica Moldova. În prezent, Arabesque este cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, deși operează și pe plan internațional.

Cifrele sunt elocvente. Conform datelor publicate de Ministerul de Finanțe, Arabesque a avut, în 2014, o cifră de afaceri de 337 milioane de euro și un profit de 10 milioane de euro. În plus, compania avea 2.500 de angajați la sfârșitul anului 2014.

Arabesque se află în plină ascensiune

Compania Arabesque pare să se afle în plină ascensiune și pune la dispoziția specialiștilor, dar și lucrătorilor casnici o gamă foarte largă de produse, de la materiale grele (blocuri pentru zidărie, produse metalurgice, betoniere), sisteme pentru acoperișuri (țiglă ceramică de beton, țiglă metalică, hidroizolații, șindrilă bituminoasă, plăci ondulate, policarbonat), produse pentru amenajări interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolații, tavane casetate, parchet, lambriuri, uși), instalații sanitare și termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, precum și materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masă, blaturi de bucătărie, lemn stratificat).

Totodată, retailerul asigură și servicii de consiliere tehnică de specialitate, de fasonare și debitare a oțelului beton, colorarea vopselelor și tencuielilor decorative, decuparea panourilor pal, canturi și transport.

În plus, un mare avantaj de care clienții companiei se bucură în acest moment este transportul rapid, oriunde în România! 85% din comenzi sunt livrate în maximum 24 de ore de la plasare, datorită numărului mare de camioane specializate deținute de retailer.

Unde se află centrele comerciale

În România, centrele comerciale se află la București, Cluj, Timișoara, Brașov, Constanța, Iași, Craiova, Ploiești, Pitești (unde a fost inaugurat cel mai mare magazin Arabesque din România), Galați, Piatra Neamț, Bacău, Focșani, Târgu Mureș, Oradea și Baia Mare.


Foto: shutterstock.com

Content marketing

Tendinţele anului pe piaţa muncii: află ce impact au asupra ta... Veste excelentă pentru milioanele de români plecați la muncă în străinătate! Își vor putea plăti taxele, cu cardul, și d...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x