Antena Căutare

BCE atrage iar atentia BNR

Banca Centrala Europeana (BCE) a avizat doua proiecte care reglementeaza rolul Fondului de garantare a depozitelor in cadrul procedurii de administrare speciala a institutiilor de credit , dar a atras din nou atentia BNR ca trebuie consultata ,,in timp util”, dupa ce banca centrala a cerut un raspuns in mai putin de o luna.

BNR a transmis BCE, la data de 28 ianuarie, doua solicitari de emitere a unui aviz cu privire la un proiect de ordonanta de urgenta a guvernului pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului 39/1996 privind infiintarea si functionarea Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar si cu privire la un proiect de ordonanta de urgenta a guvernului pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului.

BNR a mai fost atentionata de BCE ca trebuia consultata ,,in timp util" in luna februarie 2010, cand a avizat un proiect de lege privind modificarea procedurii administrarii speciale in cazul institutiilor de credit din Romania.

Sursa: Financiarul

Salariatii din Romania sustin din ce in ce mai multi pensionari... Deficitul la doua luni - 0,43% din PIB. Au crescut cheltuielile cu bunuri si servicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x