Antena Căutare

Black Friday 2018. Flanco a dat startul astăzi, 26 octombrie. Promoții de până la 80%

Black Friday 2018. Flanco a dat startul astăzi, 26 octombrie. Promoții de până la 80%

Black Friday 2018. Flanco a dat startul astăzi, 26 octombrie. Promoții de până la 80% Galerie
Black Friday | pexels.com

Black Friday este ziua cunoscută ca fiind Ziua Reducerilor Masive pentru o gamă variată de produse. Acest eveniment a fost adaptat și de români începând cu anul 2011 când eMAG a introdus acest eveniment prelut de la americani.

Nu doar că a înregistrat un succes nemaibănuit, dar a reușit să îi mulțumească pe românii care au comandat online mii de produse la prețuri mici. După cei de la e MAG, cei de la Flanco au introdus sărbătoarea de Black Friday, reducând prețurile la mii de produse.

Acest mare eveniment al ofertelor și reducerilor au adus comercianților de-a lungul anilor vânzări record. Ei au oferit clienților sute de mii sau chiar milioane de produse la reduceri de Black Friday. Reducerile de până la 50-70% sau chiar 80% i-au atras pe clienții doritori ce și-au achiziționat produsele imediat.

Anul acesta, Flanco a dat startul reducerilor de Black Friday mai devreme. Dacă alți comercianți aplică reducerile de Black Friday pe 16 și 23 noiembrie, Flanco a decis ca perioada de reduceri pentru produsele lor să fie 26 octombrie – 19 noiembrie.

Reducerile pe care le poți găsi în magazinele Flanco vor fi de până la 80%. Peste 70.000 de produse vor avea prețuri mai mici în cele 131 de magazine Flanco din 93 de orașe din țară. Așa că trebuie să te pregătești și să fi primul care intră mâine de dimineață pe site-ul Flanco pentru a comanda produsele mult dorite.

eMAG va da startul reducerilor începând cu 16 noiembrie.

Sursă foto: pexels.com

Sursă de informare: mediafax.ro

Cum să pui mâna pe job-ul la care visezi. 3 idei care îți vor fi de ajutor... Soluții de finanțare rapidă pentru afaceri, agricultură și consum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x