Antena Căutare

Bugetul de stat pe 2012 a fost votat de Parlament

Parlamentul Romaniei a votat bugetul de stat pe 2012.

239 de parlamentari au votat „pentru" si 168 „impotriva". La vot au participat si parlamentarii Opozitiei, care au boicotat sedinta plenului pentru asumarea raspunderii Guvernului.

Bugetul de stat pe anul 2012 vizeaza estimari de crestere economica de 2,1% pe anul 2012 si o tinta de deficit de 1,9% din PIB.

Dezbaterile la legea bugetului de stat au inceput luni, iar articolele si anexele acestui proiect au fost adoptate fara acceptarea amendamentelor depuse de Opozitie.

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a adoptat miercuri, cu 169 de voturi pentru, 94 impotriva si o abtinere, cele 48 de articole ale proiectul legii bugetului de stat pe anul 2012, inclusiv cele zece anexe ce fac parte integranta din acesta.

Parlamentarii au acceptat doar doua amendamente asumate de Comisiile de buget-finante din Camera Deputatilor si Senat, anunta Agerpres.

Amendamentul adus articolului 4 vizeaza o redistribuire de fonduri in ce priveste sumele alocate din TVA pentru bugetele locale, iar cel la articolul 21 - majorarea sumei ce va fi utilizata de MAI pentru constituirea stocurilor de apa grea si uraniu.

CITESTE si...

Emil Boc: Opozitia a propus "pomeni electorale" in buget

Sursa: Jurnalul National

Emil Boc: Opozitia a propus "pomeni electorale" in buget... Fitch ia in considerare retrogradarea ratingului a sase tari europene. Perspectiva Frantei, redusa la nivelul "nega...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x