Antena Căutare

Campeanu: Salariile bugetarilor cresc cu 15%, iar pensionarilor le va fi restituit CAS-ul incasat ilegal

Ministrul nominalizat al Muncii in Cabinetul Ponta, Mariana Campeanu, a declarat ca salariile bugetarilor vor fi reintregite cu 15%, in timp ce pensionarilor le va fi restituit CAS-ul incasat ilegal.

"Este cert si pot sa confirm ca vom reintregi salariile cu 15% si vom restitui pensionarilor banii care au fost opriti in mod abuziv prin contributia de sanatate care a fost calculata la intreaga pensie. Acest lucru pot sa confirm. Termenele, cum, cand, in transe egale, in doua-trei transe, asta se va stabili de urmatorul guvern, daca va fi validat de Parlament. Aceste lucruri se vor implini. Le-a anuntat si primul ministru. Modul de indeplinire va fi anuntat in programul de guvernare si pana luni nu mai este mult", a declarat ministrul, la un post TV.

Victor Ponta, noul premier desemnat a prezentat marti seara numele ministrilor care vor forma noul Cabinet pentru urmatoarele 6 luni.

Afla mai multe despre componenta noul Guvern!

Mariana Campeanu a fost propusa dupa un prim mandat in 2008, de doua luni, dupa demisia fostului detinator al portofoliului, Paul Pacuraru. Intre 2007-2008, a detinut functia de presedinte - secretar de stat - al Casei Nationale de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale. Este economista de profesie si ocupa, la ora actuala in partid functia de vicepresedinte al filialei Bucuresti a PNL.

Este, la ora actuala, deputat dupa ce a fost aleasa, in decembrie 2010, in Colegiul 3 Hateg-Tinutul Padurenilor, la alegerile partiale desfasurate pentru postul ramas vacant in urma decesului deputatului PDL Ioan Timis.


Foto: Intact Images

Leul, la un nou minim istoric: 4.4168 lei/€... Le Monde: Mii de fermieri francezi, italieni, spanioli, englezi, germani si danezi se muta in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x