Antena Căutare

Vestea MOMENTULUI pentru români! Când vor crește salariile

Vestea momentului pentru milioane de români! Ministrul Finanțelor a anunțat ce se întâmplă cu salariile în perioada următoare! La ce ar trebui să ne așteptăm

Vestea momentului pentru milioane de români! Ministrul Finanțelor a anunțat ce se întâmplă cu salariile în perioada următoare! La ce ar trebui să ne așteptăm

Într-un interviu acordat recent, Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a dezvăluit o informație de mare interes pentru miioane de români.

Acesta a declarat faptul că este luat în calcul scenariul ca salariul minim brut pe economie să crească la 2.050 de lei înaintea datei de 1 ianuarie 2019, aşa cum era prevăzut, iar ministerul urmează să facă o analiză în acest sens și că se ia în calcul scenariul în care salariul minim să crească înainte de 1 ianuarie 2019, aşa cum era prevăzut iniţial.

"Analizăm absolut tot, şi un astfel de scenariu. Orice măsură pe care o luă în Guvern are, clar, o acoperire.

Vestea MOMENTULUI pentru români! Când vor crește salariile

Sunt şanse, este o decizie care se va lua în urma analize pe care Ministerul de Finanţe o va face, o discutăm în Guvern. Dacă am spus că cel târziu la 1 ianuarie 2019, asta înseamnă că poate fi şi mai devreme”, a declarat Eugen Teodorovici întrebat dacă salariul minim brut pe economie ar putea fi majorat înainte de 1 ianuarie 2019, potrivit celor de la news.ro.

El a spus că nu poate spune care va fi impactul bugetar într-un astfel de scenariu şi că se fac analize.

Ministrul Finanţelor a mai afirmat că majorarea salariului minim pe economie este una "benefică pentru economie, are părţile ei bune”.

Salariul minim brut va creşte la 2.050 de lei începând de la 1 ianuarie 2019, Guvernul lucrând în prezent la o Hotărâre în acest sens, declara, la sfârşitul lunii septembrie, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

În prezent, salariul minim brut pe economie este de 1.900 de lei.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a explicat că se ia în calcul scenariul în care salariul minim să crească înainte de 1 ianuarie 2019, aşa cum era prevăzut iniţial.

ULTIMA ORĂ! S-a decis soarta PENSIONARILOR din România! Câți bani vor primi... Ajutor de la stat de până la 70.000 EURO! Vezi cine se încadrează şi ce trebuie să faci pentru a primi banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x