Antena Căutare

S-a aflat! Salarii exorbitante într-o instituție de stat: Angajații primesc peste 30.000 de lei pe lună

Salarii-record de la stat pentru angajaţii Autorității de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Salarii-record de la stat pentru angajaţii Autorității de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.

Instituţia a fost înfiinţată în 2017 şi de atunci funcţionează în gol, dar asta nu-i împiedică pe şefii săi să împartă un buget impresionant. Mai exact, opt milioane de lei sunt alocaţi doar pentru salarii în acest an.

Asta înseamnă aproximativ 400.000 de lei pe an sau 33.000 de lei pe lună în medie pentru fiecare angajat. În plus, autoritatea mai are la îndemână peste 1,7 milioane de lei pentru achiziţia de bunuri şi servicii.

Amănunte despre acest subiect aflaţi din ediţia de azi a cotidinaului naţional Jurnalul.

Tragedie fără margini: Doi părinți și-au găsit bebelușul fără suflare! Doar medicii legiști pot dezlega misterul morții... Când vor primi pensionarii primii bani în plus. Legea pensiilor, pe masa Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x