Antena Căutare

Casa Regala britanica, in criza: Resedintele inchiritate, camping in curtea de la Windsor

Veniturile Reginei Elizabeth a II-a au scazut din cauza austeritatii bugetare, iar Casa Regala britanica vrea sa profite de organizarea Jocurilor Olimpice la Londra pentru a face rost de bani, inchiriind resedintele regale pentru receptii mondene si parcul castelului Windsor pentru campare.

Prin urmare, pe domeniul palatului Kensington, resedinta londoneza a printului William si a sotiei sale Kate, isi va stabili "baza" comitetul olimpic din Rusia. Iar locurile de aterizare pentru elicoptere si terenul de joaca care inconjoara palatul vor gazdui standuri dedicate gastronimiei rusesti, un podium pentru animatii si spatii pentru picnic destinate tuturor doritorilor.

Casa Regala a inchiriat si parcul Perks Field. Palatul Buckingham a refuzat sa dezvaluie suma, dar, potrivit Daily Telegraph, rusii ar fi platit o garantie de 250.000 de lire sterline (316.000 de euro).

Iar un "business" a fost facut si prin inchirierea apartamentelor regale din Palatul Saint-James din Londra, pentru organizarea de receptii pentru diverse firme, o premiera in istoria acestui castel construit in stil Tudor, in urma cu cinci secole. Potrivit Daily Mail, tariful de inchiriere ar putea atinge pragul de 30.000 de lire sterline (37.000 de euro) pe zi.

In acelasi timp, in Windsor Great Park, fostul parc privat de calarie al familiei regale, aflat langa castelul medieval Windsor, resedinta reginei, va fi amenajat un teren de camping. Doritorii trebuie sa achite o taxa de 40 de lire sterline (50 de euro) pe noapte pentru a-si amplasa cortul sau pentru a-si parca rulota in parcul regal.

EXCLUSIV! "Pionul" din schema de evaziune a fostului sef ANAF Sorin Blejnar... Canicula! Hidroelectrica solicita FORTA MAJORA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x