Antena Căutare

Cât costă o oră de meditații la engleză în București

Cunoașterea limbilor străine încă din primii ani de școală pare să fi devenit un obicei tot mai întâlnit în rândurile copiilor care, pe vremuri, obișnuiau să-și “culeagă” primele cuvinte de la desene animate sau filme. În zilele noastre, părinții sunt dispuși să aloge bugete pentru ca cei mici să înceapă timpuriu studiul. Unii încă de la grădiniță, alții în școala primară.

Cât costă o oră de meditații la engleză în București
Meditații engleză | pixabay.com

Dacă odinioară o oră de meditații era luată de un licean ce își dorea să treacă examenul de Bacalaureat cu brio la limba străină sau să dea admitere la o facultate cu profil umanist, astăzi limba engleză se învață încă din primii ani de viață. La dispoziția celor mici nu mai stau desenele animate sau benzile desenate din reviste, ci profesorii de meditații. De cealaltă parte, adulții care caută să se reprofileze sau să avanseze în carieră vor să învețe la nivel avansat sau limbaj specializat într-un anumit domeniu. Astfel, apelează la cursuri de engleză.

Prețurile variază în funcție de experiența pe care dascălul o are în lucrul cu elevii, dar și de metodele de învățare pe care le folosește. Pentru că tot mai mulți copii de învățământ primar învață engleza, profesorii folosesc tehnici interactive și atractive pentru cei mici. Un alt criteriu care stabilește costurile pentru meditații este dat de zona geografică. Spre exemplu în București, tariful crește considerabil, în Capitală existând și cea mai mare ofertă atât de profesori începători, cât și de dascăli experimentați.

Cât costă o oră de meditație la limba engleză

Cei care oferă meditații la limba engleză sunt împărțiti în categorii, în funcție de experiența pe care au în spate. Există studenți și absolvenți de Limbi Străine care își pun la dispoziție serviciile. Deși nu dispun de experiență în a-i învăța pe alții, ei au cunoștințe avansate, de nivel C și o diplomă care atestă că au studii de specialitate. Ei au cele mai mici tarife pentru meditații. Prețul unei ședințe este între 30 și 50 de lei. De partea cealaltă, un profesor cu experiență, cu numeroase recomandări și cu mai bine de cinci ani petrecuți la catedră perfecte drept tarif pentru meditații la limba engleză și până la 80 de lei pentru o ședință. Durată este de 1:30 ore sau de 1:45 ore.

Oferte există și online, pe site-urile de anunțuri. De exemplu, dacă intri pe LaJumate.ro, la categoria Anunțuri, vei putea selecta localitatea și vei primi oferta de meditații disponibilă, precum și prețul cerut pentru serviciu, dar și condițiile: la domiciliul elevului sau la domiciliul elevului, după caz.

Care sunt tehnicile profesorilor pentru a ușura studiul elevilor

Dacă vorbim de cei mici, atunci metodele interactive, cu desene și jocuri sunt cele mai potrivite și luate în calcul de tot mai mulți profesori. Însă și adulții apelează la meditații pentru limba engleză. Astfel, există profesori care pun la dispoziție tehnici adaptate necesităților cursanților, iar ședința se realizează individual. Se oferă meditații pentru admitere la o facultate de limbi străine, la Academia de Poliție sau pentru interviuri de angajare ori un job cu task-uri în limba engleză. Costurile pentru astfel de ședințe pot ajunge și la 100 de lei.

Alternative pentru a învăța o limbă străină

Adesea, locul profesorului de meditații era ocupat în primă fază de cărți și materiale audio cu lecții de învățare, pentru începători sau pentru cei avansați care căutau să învețe limbaj specializat în limba engleză. De exemplu, termeni juridici sau medicali. Astăzi, în era internetului și a tehnologiei, sunt disponibile aplicații gratuite, pe care le poți descărca direct pe un dispozitiv mobil.

Ce trebuie să știi despre comisionul agenției imobiliare... Leul s-a apreciat uşor, la 4,8440 unităţi pentru un euro; Dolarul a atins un nou maxim istoric de 4,4864 lei pe unitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x