Antena Căutare

Ce înseamnă V.O.S.A. Sfaturi pentru planificarea financiară. Cum se împart veniturile

Iancu Guda a oferit explicații clare despre planificarea financiară în familie, împărțirea veniturilor, dar și despre V.O.S.A. Iată cum putem face investiții inteligente.

Iancu Guda a oferit explicații clare despre planificarea financiară în familie, împărțirea veniturilor, dar și despre V.O.S.A | Captură Observator

Conform specialistului, V.O.S.A înseamnă visuri, obiective, strategie și acțiune. Aceste principii importante în planificarea financiară ajută familiile să-și organizeze și să-și gestioneze veniturile eficient.

„V.O.S.A înseamnă să avem planificare financiară cu visuri, strategie, obiective și randamente. Dacă în viață ai câteva V.O.S.A și sunt clare orizonturile, o să știi cum să investești pentru ele și ce strategie să aplici.

Dacă n-ai V.O.S.A, sincer, nu pot să-mi imaginez cum iei deciziile financiare. De aici vine simplitatea și claritatea în planificarea financiară”, a dezvăluit Iancu Guda.

Care sunt regulile V.O.S.A

Articolul continuă după reclamă

Abia atunci când ajungem să aplicăm V.O.S.A în viața de zi cu zi vom putea să investim inteligent. O regulă foarte importantă pe care se bazează acest concept este autenticitatea. Nu este greșit să fim diferiți sau să facem lucruri ce ne aduc fericirea.

Citește și: Ce îşi doresc românii de la România? Primele rezultate ale Studiului Naţional făcut de „România mea, România ta, România noastră”

Motivația și disciplina financiară apar odată cu fericirea. Este mai ușor să facem economii și să planificăm viitorul atunci când nu avem frustrări din cauza banilor. De asemenea, Iancu Guda evidențiază faptul că este important să avem răbdare și încredere. Rezultatele pe termen lung reprezintă o altă regulă V.O.S.A.

„Să planifici viitorul, dar să trăiești în prezent”, a mai adăugat specialistul.

Citește mai multe detalii despre cum se împart corect veniturile în casă pe observatornews.ro.

Cât a ajuns să coste coşul de cumpărături în România. Câți bani trebuie să dea o familie pe coșul minim pentru un trai d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 23.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x