Antena Căutare

Ce români scapă de datoriile la stat! Anunțul făcut de ministrul Finanțelor

Vestea momentului pentru numeroși români, după ce ministul Finanțelor a anunțat ce catetgorie de cetățeni poate scăpa de datoriile fiscale, începând cu luna aprilie. Ce trebuie să afli?

Vestea momentului pentru numeroși români, după ce ministul Finanțelor a anunțat ce catetgorie de cetățeni poate scăpa de datoriile fiscale, începând cu luna aprilie. Ce trebuie să afli?

Pentru cei care nu știu, amnistia fiscală este un mod de a stinge obligațiile unor cetățeni ce au înregistrat datorii către buget, mai ales dacă nu există șansa recuperării acestor datorii. Totuși, ministrul Finanțelor a anunțat că nu este vorba despr o ștergere completă a datoriilor, ci mai degragă despre o eșalonare a acestora.

Amnistia fiscală va fi discutată în aprilie în Guvern şi această propunere va fi bine primită de mediul de afaceri, a declarat ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

Ce români scapă de datoriile la stat! Anunțul făcut de ministrul Finanțelor

"Amnistia fiscală vine. Curând. Cei care ne urmăresc să nu creadă că pot să nu plătească la stat. Nu, e pentru trecut. Pentru companiile publice şi cele private. Această propunere va fi foarte bine primită de mediul de afaceri. (..) În aprilie vreau să putem să o avem în Guvern. Luna viitoare. (...) La o companie de stat asta este singura, unica şansă să poţi să o readuci în economic ca un actor activ", a spus Teodorovici, conform celor de la Agerpres.

El a precizat că sunt mai multe variante de eşalonare şi aceasta trebuie făcută într-o perioadă care să permită firmei să facă businessul pentru care a fost înfiinţată să-şi poată plăti obligaţiile faţă de terţi şi, într-un final, să dea şi statului o părticică din datoria pe care are să o dea, din principalul care rămâne.

"Şi asta să fie o perioadă atât de lungă cât să permită un astfel de comportament activ în piaţă. (...) Mai sunt lucruri care sunt vorbite deja cu mediul de afaceri. Nu vor fi luate fără să fie o discuţie în prealabil cu mediul de afaceri. Singurul caz a fost OUG 114", a mai afirmat ministrul Finanţelor.

Curs valutar euro 28 martie 2019. Cât este euro azi la casele de schimb... Curs valutar euro 29 martie 2019, la bancă și case de schimb. Unde e cel mai bun curs...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x