Căutare Live

Bomba momentului: cresc salariile românilor! Cine primește mai mulți bani lunar

Vestea momentului pentru români! Se anunță schimbări importante la salrii! Ce se va schimba la veniturile angajaților?

Vestea momentului pentru români! Se anunță schimbări importante la salrii! Ce se va schimba la veniturile angajaților?

Salarii mai mari pentru români! Practic, o nouă inițiativă legislativă dorește ca salariile să fie modifică în funcție de coeficienții de salarizare, ce ar putea să fie reintroduși.

Cresc salariile pentru angajații români! Această propunere legislativă prevede ca aceşti coeficienți minimali de ierarhizare salarială să se aplice la toate categoriile de angajați, încadrați pe funcții, pentru care calificarea e una obligatorie. Aceştia vor urca până la 2,80 la studiile superioare.

Când cresc salariiile pentru români? Plata salariilor în funcție de coeficientul de salarizare este un proiect de lege ce momentan se află în dezbatere, la Senat.

Bomba momentului: cresc salariile românilor! Cine primește mai mulți bani lunar

CU CÂT CRESC SALARIILE ROMÂNILOR

Cresc salariile pentru români, în funcție de pregătirea angajaților. În prezent, există mai multe tipuri de salarii minime: valoarea general aplicabilă, de 2.080 de lei, salariul minim brut diferențiat pentru cei care ocupă funcții ce necesită studii superioare, dacă au o vechime în muncă de cel puțin un an în domeniul acelor studii, de 2.350 de lei, precum și un salariu minim în sectorul construcțiilor, în valoare de 3.000 de lei, arată cei de la bugetul.ro.

Dacă propunerea de față va fi votată atât în Senat, cât şi în Camera Deputaţilor – care este for decizional, atunci angajatorii vor trebui să asigure salarii minime diferite, în funcție de pregătirea profesională.

Exporturile şi importurile Chinei s-au contractat peste aşteptări în septembrie, din cauza tarifelor americane... Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut la 3,05%, cel mai mic nivel din ultima lună...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri