Antena Căutare

CRIZA? Romanii au cheltuit peste 36 de mil. € pe jocuri de noroc online

Romanii au pariat in 2010 peste 36 de milioane de euro la jocurile de noroc online, desi anul trecut nu existau companii autorizate pentru organizarea acestor jocuri in Romania.

Din vara acestui an, legislatia a fost modificata astfel incat desfasurarea efectiva a jocurilor online pe teritoriul Romaniei este legala.

Hotararea de Guvern informeaza asupra drepturilor si obligatiilor jucatorilor si asupra modului in care acestia vor putea participa la aceste jocuri.

Noua legislatie permite inregistrarea jucatorilor la organizatorii de jocuri de noroc online fie prin accesarea directa a site-ului organizatorului de jocuri de noroc, fie la oricare dintre spatiile apartinand organizatorului de jocuri de noroc.

Tarile care permit activ jocurile de noroc online si in care exista prevederi exprese in legislatie sunt Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Italia, Letonia, Malta, Slovacia, Suedia, Marea Britanie.

Sursa: Antena3

Adevaratul test de stres: De cat capital ar avea nevoie bancile pentru ca Europa sa iasa din criza... RCS a reluat negocierile pentru cumpararea UPC Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x