Antena Căutare

Dacia Duster a fost prezentata la Geneva

Noul SUV Dacia Duster a fost lansat astazi la Salonul Auto de la Geneva. Constructorul a dat publicitatii si preturile noului model: cel mai ieftin SUV Dacia costa 10.500 de euro, TVA inclus, iar cel mai scump ajunge la peste 17.000 de euro. Masina poate fi comandata incepand de astazi!

Dacia surprinde din nou lumea auto. Dupa ce a dat lovitura cu best-seller-ul Logan, constructorul de la Mioveni se pregateste sa atace in forta piata SUV-urilor. Noul model Dacia Duster se prezinta drept un vehicul de teren veritabil, robust si fiabil, destinat tuturor categoriilor de clienti. Si pastreaza deja traditionalul raport spatiu/pret imbatabil.

Duster-ul cu motor pe benzina de 1.6 litri / 105 CP are un pret de pornire de 10.500 de euro, TVA inclus. Si trebuie mentionat ca, desi vorbim despre echiparea de baza fara tractiune integrala, de pe lista de optiuni nu lipsesc sistemul de asistenta la franare (ABS), sistemul de distribuire electronica a fortei de franare si, absolut in premiera pentru Dacia, sistemul ISOFIX, pentru fixarea scaunelor de copii.

SUV-ul adevarat, adica cel care are si tractiune integrala, are un pret de pornire de 12.800 de euro, TVA inclus. Iar pretul Duster-ului "4x4" poate depasi 17.000 de euro, daca clientul doreste un motor diesel mai puternic (1.5 litri dCi / 110 CP), tapiterie de piele si sistem antiderapaj (ASR).

Moneda nationala s-a depreciat fata de euro... SUV Dacia Duster si-a stabilit pretul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x