Antena Căutare

Datoriile companiilor romanesti, in crestere. Vezi care sunt firmele cu cele mai mari datorii!

Datoriile companiilor romanesti, cele monitorizate de FMI, sunt in crestere. Mai exact, restantele lor la plati au urcat anul trecut cu peste 30 de procente. In total, firmele de stat din Romania au datorii de aproape 7 miliarde de lei in acest moment.


Pe locul 3 este compania de tutun Galaxy tabacco cu restante la buget de peste 900 de milioane de lei. Pe locul al patrulea, cu datorii ceva mai mici este CFR Electrificare. Peste 500 de milioane de lei datoreaza statului. Adica cu 40 de procente peste nivelul raportat anul anterior.

Datorii mari are si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia - peste 2OO de milioane de lei. Datoriile companiei CFR Marfa au crescut usor cu 7 milioane de lei.

UCM Resita are de plati catre stat 161 de milioane de lei. Datoriile companiilor s-au acumulat din cauza neplatii taxelor si impozitelor.

sursa:Antena3

INS: Castigul salarial mediu net a crecut in decembrie 2010 cu 119 lei, fata de noiembrie... Jeffrey Franks: Romania a indeplinit sarcinile privind deficitul bugetar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x